Spa hotel i Budapest - Læs danske anmeldelser her | Budapest-Spa.dk
15440
post-template-default,single,single-post,postid-15440,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
Spa hotel i Budapest

Spa hotel i Budapest – de billigste og de bedste

Først, de billigste spa hotel i Budapest!

Ønsker du et spa hotel i Budapest, så kig med her, for vi har fundet tre billige, som helt klar er et besøg værd. De ligger alle i hjertet af Budapest, hvilket betyder at man nemt og hurtigt kan komme hen til de forskellige seværdigheder. Ønsker man at besøge andre dele af byen, så er der også rig mulighed for transport derhen i form af metro, taxa mm. Disse er spa hoteller i Budapest, som tilbyder vidunderlige spaoplevelser, som man ikke finder mange andre steder, da bl.a. personalet, som befinder sig på disse spa hoteller, er meget højtuddannet.

 


Boat Hotel Fortuna

 

7,2/10 – 935 anmeldelser

Et hotel, som du ikke finder andre steder!

Boat Hotel Fortuna er et spa hotel i Budapest, som næsten ikke kunne ligge mere centralt, med et vidst glimt i øjet. Hotellet ligger på en båd, hvilket navnet også hentyder til, men det gør det ikke mindre charmerende. Selvom hotellet er på en båd, så har det stadig alle de samme gode kvaliteter, som et helt normalt hotel har, bare med det plus, at du har rent bogstaveligt bor på kanalen. Dette spa hotel i Budapest ligger ikke langt fra en metro, som giver adgang til store dele af Budapest, hvis du ikke kun er kommet til Budapest, for at nyde det vidunderlige spaområde på båden.

Oplevelser: Flere spændende attraktioner er i gåafstand

Wi-Fi: Med hotellets Wi-Fi får du adgang til diverse medier og streamingtjenester.

Restaurant: På hotellets restaurant finder du masser af spændende retter

Se prisen og hotellets informationer her!

 


 

Eurostars Budapest Center

 

8,9/10 – 7.452 anmeldeser

Luksus spa hotel til få penge

Når du prøver på at finde et spa hotel i Budapest, som skal ligge centralt og have en god service, så støder du på Eurostars Budapest Center. Det er et hotel, som tilbyder stor sikkerhed, da de har portnere ved indgangen, sikkerhedsbokse og flersproget personale, som kan holde styr på det, som du ikke selv har overskud til på en ferie. Som sagt er dette et spa hotel i Budapest, som tilbyder opvarmet udendørs bassin, som kan bruge i de fleste timer af døgnet, dertil kommer en sauna, men også internet som man har adgang til alle steder på hotellet. Konferencesal, bagege opbevaring, skopudsning, cykeludlejning og mm. er noget af det, som er med til at give dig den perfekt ferie, da du ikke behøves at finde det i storbyen Budapest.

Service: En service i topkvalitet, som kan benyttes døgnet rundt.

Interiør: Der findes alt fra fladskærme, minibar, sikkerhedsbokse mm.

Parkering: På hotellet kan du parkere, så din bil holder trygt og sikkert.

Se prisen og hotellets informationer her!

 


 

Mercure Budapest Korona Hotel

 

7,6/10 – 8.142 anmeldelser

Afslapning i centrum af Budapest

Når du ligger ved den opvarmede pool helt afslappet, og så kommer i tanke om, hvad der skal laves dagen efter, så er det dejligt med et trådløst internet, som dækker alle hotellets tilhørende områder. Efter planlægning kan du tage dig en velfortjent og afslappet tur i saunaen, som renser både krop og sjæl. Dagen efter har du lige planlagt til sightseeing, som kunne være at se Dohany Street Synagogue og Vaci Utca, der kun ligger 10 min. væk til fods. Skal du lige se til arbejdet, så kan du benytte dig af mødelokaler og hotellet forretningscenter døgnet rundt, hvilket betyder at du kan arbejde, når ungerne er i seng, og konen nyder dette lækre spa hotel i Budapest.

Service 24/7: På alle døgnets timer er hotellets flersproget personale til rådighed, bl.a. i receptionen.

Forplejning: Hotellet tilbyder en lækker restaurant og en fantastisk bar.

Aktiviteter: Massage og skønhedssalonen tilbyder en fantastisk service.

Se prisen og hotellets informationer her!

 


 

Nu, de bedste gæstebedømmelser!

De 2 nedenstående hoteller, som du kan læse mere om længere nede af siden, er to hoteller som har nogle af de bedste gæstebedømmelser i hele Budapest. Det kan være meget svært at opnå så gode bedømmelser, da der skal mange plusser til for at opveje et enkelt minus. Derfor må man kunne konkludere, at de to nedestående hoteller har ydet en virkelig god og tilfredsstillende service.


 

Hotel 4: Hotel Palazzo Zichy

 

9,7/10 – 9.947 anmeldelser

Enestående hotel med fremragende service 

Det 4-stjernede Hotel Palazzo Zichy ligger i hjertet af Budapest, tæt på nogle af byens mest populære seværdigheder. Hotellet tilbyder foruden en fantastisk service også en lang række lækre faciliteter. Om end du er på forretningsrejse eller familieferie, så har dette hotel, hvad du skal bruge. Personalet er venligt og imødekommende, og receptionen har åbent alle døgnets timer, hvilket betyder at man kan altid kan få hjælp. Dette gør også selve chek-ind og check-ud processen meget nemmere, og bidrager til at gøre opholdet nemt og lækkert. Den fremragende service kommer også til udtryk i hotellets restaurant og hyggelige loungebar, hvor man kan nyde lækker mad og drikke.

Restaurant: Hotellet tilbyder en lækker morgenmadsbuffet hver morgen, og ønsker man at spise aftensmad på hotellet, kan dette gøres i den hyggelige restaurant.

Værelser: De moderne indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse, som har fået særligt ros for brusebadet. Derudover er der også trådløst internettet på værelset.

Kommunikation: Hotellet har et flersproget personale, hvilket gør det nemt få hjælp. Man skal derfor ikke være bage for ikke at kunne kommunikere med personalet.

Se prisen og hotellets informationer her!

 


 

Hotel Parlament

 

9,3/10 – 6.039 anmeldelser

Velholdt hotel med super belligenhed

Hotel Parlament er et flot og velholdt hotel med en belligenhed i centrum af Budapest. Nogle af de mest populære seværdigheder i Budapest ligger i gåafstand til hotellet, hvilket gør det nemt at vende tilbage til hotellet i løbet af dagen, hvis man har brug for en lille pause. Her kan man eksempelvis forkæle sig selv med en massage, eller udnytte det gratis trådløse internet på alle de offentlige områder. Om aftenen er det også muligt at få en lækker drink i baren, hvor der altid er imødekommende og venligt personale til stede.

Personale: Hotellets personale er venligt og imødekommende. Derudover er det flersproget, hvilket gør det nemt at kommunikere.

Internet: Internettet er meget hurtigt, og kan oven i købet fås til en meget fair pris.

Morgenmad: Der er en stor morgenmadsbuffet hver morgen med lækker mad i høj kvalitet.

Se prisen og hotellets informationer her!

 

Læs også om: Budapest Wellness Hoteller

Ingen kommentar

Skriv en kommentar