Gellert Spa Budapest - Læs danske anmeldelser her! | Budapest-Spa.dk
15436
post-template-default,single,single-post,postid-15436,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
Gellert Spa Budapest

Gellert Spa Budapest

Danubius Hotel Gellert: 4-stjernet hotel i hjertet af Budapest

Danubius Hotel Gellert er et moderne hotel, der er placeret i centrum af Budapest. Hotellet har et hav af forskellige faciliteter til rådighed, der kan bidrage til en fantastisk tur til den smukke by. Som gæst på hotellet kan man bl.a. nyde forskellige massager og skønhedsbehandlinger i hotellets eget spa Géllerth Bath and Spa. Udover at kunne prale af en ideel belligenhed samt at kunne tilbyde en lang række aktiviteter og serviceydelser, så har Danubius Hotel Gellert også en fantastisk udsigt over hele byen, og den prægtige flod Donau. Nogle af de største seværdigheder i Budapest ligger i gåafstand fra hotellet, og er man til fest i nattelivet er dette også inden for rækkevidde, men glem nu ikke om Gellert spa Budapest.

Se prisen og hotellets informationer her!

Ultimativ selvforkælelse på Gellert spa Budapest

Gellert Spa Budapest er kendt for sine mange termal- og spabade. På Danubius Hotel Gellert finder man også et wellnesscenter i særklasse, der tilbyder et væld af forskellige afslappende behandlinger. Det er bl.a. udstyret med et tyrkisk dampbad og en jacuzzi, der kan gøre underværker efter en lang dag til fods rundt i byen. Géllerth Bath and Spa tilbyder også massage og skønhedsbehandlinger, der kan komme de ømme muskler til livs. Hvis man blot ønsker at svømme en tur, så er dette også muligt i hotellets swimming pools, og har man flere kræfter tilbage, kan man løbe en tur i fitnesscenteret. Har man børn med på turen, er alt dette stadig muligt, da hotellet tilbyder overvåget børnepasning og aktiviteter for de mindste, så både børn og voksne kan få den beds mulige oplevelse.

 

Fantastiske gæstebedømmelser på Gellert Spa Budapest

Danubius Hotel Gellert er et populært hotel med mange besøgende. Dette ses bl.a. på de mange gæstebedømmelser. Hotellet har scoret hele 7,9 ud af 10 på 10.909 anmeldelser, hvilket tyder på nogle meget tilfredse gæster. Flere har udtalt, at der er et fremragende og imødekommende personale på stedet, og derudover har de mange spa-faciliteter også imponeret en lang række gæster. Ydermere har stedets restaurant også scoret højt hos gæsterne.

 

Værelser på Danubius Hotel Gellert

Danubius Hotel Gellert tilbyder en række forskellige værelser, hvilket gør det muligt for dig at finde det værelser, der passer bedst til lige netop dine behov.

Standardværelset: På et standardværelse får du enten en dobbeltseng eller to enkelmandssenge, samt et badeværelse med bidet, morgenkåber, badeprodukter og en føntørrer. Derudover er der også et fladskærmsfjernsyn, en radio, en telefon, minibar og en sikkerhedsboks. Det er også muligt at få en tredje seng placeret på værelset. Dette er alt sammen ting, der kan være med til at sikre et behageligt ophold uden mangler.

Superiorværelse: Et superiorværelse indeholder det samme som et standardværelse, men har derudover en indbygget gardarobe og et ekstra værelse, der er forbundet til. Dette værelse er omkring 30 kvm, hvilket giver lidt mere plads end et standardværelse. Dette værelse er perfekt til dig, der skal være i Budapest i mere end et par dage, da der er mere plads, og bedre mulighed for at pakke ud.

Deluxesuite: Med en deluxesuite får du et en suite, der indeholder en stor stue og et seperat soveværelse. Værelset er fra 65 til 75 kvm, og der er plads til fire voksne. Det er også muligt at få flere senge op, hvis man har børn med. Her får man også en elkedel samt te og kaffe med, hvilket gør det muligt at lave egen kaffe om morgenen. Deluxesuiten er til dig, der ønsker lidt luksus, og har brug for mere plads.

Se prisen og hotellets informationer her!

 

Læs også om: Budapest Wellness Hoteller

 

Ingen kommentar

Skriv en kommentar